Vége az online macsó világnak

Évszázados berögződés, hogy ha a kereskedés gyakorlati részére, különösen az áruk mozgatására, raktározására gondolunk, legtöbbünknek – valljuk be – egy kimondottan macsó világ jelenik meg a szeme előtt: nagy darab, marcona fickók ládákat emelgetnek, konténerhegyeket tornyoznak, kamionokkal szelik át a kontinenseket. Egy hétköznapi ember kereskedő nőket leginkább a kávéfőző pultok mögött vagy a butikok csillogó-villogó kulisszái előtt képzel el. Legalábbis akkor, ha nem tud a kliséken kívül gondolkodni, nem veszi fel a rohamosan változó világ ritmusát. Annak a világét, amelynek online terében is a gyöngébbnek tartott nemnek egyre inkább legalább akkora szerep jut, mint a férfiaknak.
Ennek igazolására számtalan érvünk mellett van egy talán mindent felülíró: a nők egyszerre több dologra tudnak figyelni. S mint minden közhelynek, ennek a kijelentésnek is komoly igazságtartalma van.


Edit_postba

Egy webshop esetében szinte kötelező ez az egyenlő mértékben osztott figyelem: a számtalan területre való koncentrálást igénylő kereskedelmi és marketingstratégia mellett magának az árunak a kezelése a gyártási helytől a vásárló kezéig. Ez utóbbi feladat önmagában is sokféle folyamat átlátását és összehangolását követeli meg. Csomagolás, csomagküldés, futárszolgálat, raktározás, szállítás, belföldre, külföldre… Egy szóval: webshoplogisztika. Egy mai, igazán okos üzletasszony tudja, hogy minél kevesebb dologra kell figyelnie egy területen, annál többre figyelhet egy másikon. És egy ilyen, webshopot hatékonyan működtető nő ismer már egy másik kifejezést is: fulfillment. Azaz a logisztika részleges vagy akár teljes kiszervezése. Ha pedig ezzel tisztában van, akkor azt is tudja, hogy a fulfillment nem egy varázsszó, pusztán önmagától nem keríti elő a cilinderből a nyuszit. Hatékonyan ez a korszerű szolgáltatás is csak profi, kellő tudással és tapasztalattal rendelkező, az iparágat tökéletesen ismerő csapat jóvoltából működik. A Complexpressét pontosan ezeknek a szempontoknak az alapján állítottuk össze.
Ja, és van egy üzenetünk a rosszmájú férfiaknak is, akik szerint a nők egyszerre tudnak több dologra nem figyelni: a mi fulfillment szolgáltatásunkkal a webshoplogisztikára nem is kell figyelniük.

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1151 Budapest, Székely Elek út 13-15.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©