Mindent az igazán rugalmas fulfillmentről

Nivea_dobozolas

1.     Nem a cél szentesíti az eszközt, hanem a rugalmas webshop logisztika, a fulfillment mentesíti a webáruházat! Ha úgy kívánod, a logisztikádnak csak egy részétől, ha pedig nem szeretnél bajlódni a webshop logisztikával, akkor annak teljes egészétől megszabadítunk.

2.     Futárszolgálatként 14 éve speciális garanciákat nyújtunk. Páncélszekrény elnevezésű utánvétgarancia szolgáltatásunk a piacon egyedülálló biztosítékot nyújt nemcsak az utánvét teljes összegére, hanem annak határidejére is.

3.     Nem csak cselekszünk, gondolkodunk is. Egy alapos logisztikai átvilágítás után elmondjuk, van-e még mozgástere vállalkozásodnak a költségcsökkentés tekintetében. Ha igen, és kíváncsi vagy rá, tanácsot adunk, hogy miben gondolkodhatsz a költségkímélést illetően.

4.     Nekünk nem térkép semmilyen táj. Megrendelőink igényeit követve a világ összes országából és országába szállítunk.

5.     Nincs bizonytalanság a számlák követésében az állandóan változó üzemanyagárak okán. Teljes évre rögzített csomagszállítási díjaink minden költséget tartalmaznak, így bárhogy alakulnak az üzemanyag árak, díjainkhoz soha nem kell üzemanyag felárat hozzáadni.

6.     Az idő pénz. Kétszer ad, aki gyorsan ad. A jól ismert közhelyeket mi a gyakorlatba így ültetjük át: a küldeményeket értékgarantált csomagként, többszöri kézbesítési kísérlettel, a szállítási határidők betartásával kezeljük, és ezt a Dupla Garancia elnevezésű, a piacon egyedülálló minőségi biztosítékkal, kétszeres pénzvisszafizetési garancia mellett tesszük.

7.     Nomen est omen: a webshop logisztika piacán a legsokoldalúbb, egyedülállóan komplex szolgáltatásokat nyújtva a csomagolásnál a megfelelő csomagolóanyag kiválasztásában és beszerzésében is segítséget nyújtunk. Szakszerűen csomagolunk, csomagolóanyagot adunk, dobozolunk, borítékolunk, címkézünk, kötegelünk, és etikettezünk.

8.     Fulfillment szolgáltatásaink közül nem hiányozhat a betárolás, a komissiózás, a digitális készletnyilvántartás, a vásárlói számlák nyomtatása, a csomagolás, a kitárolás és természetesen a kiszállítás, utánvétkezelés sem. 

9.     Akkor is dolgozunk, amikor máshol már lejárt a munkaidő. A munkaidőn kívüli, alternatív csomagküldés lehetősége az ország mintegy 4000 pontján teszi lehetővé, hogy a vásárlók a számukra legalkalmasabb időben vegyék át a megrendelt termékeket.  

10.     A környezettudatosságot is szem előtt tartjuk, amikor a megrendeléseket nem papíralapon, hanem elektronikusan dolgozzuk fel.

 

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1151 Budapest, Székely Elek út 13-15.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©