Idén mi is ott voltunk

 

 Január végén került megrendezésre az Ecommerce Expo, Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi kiállítása, melyen a Complexpress Logisztika kiemelt támogatóként volt jelen. Az egész napos rendezvényen 55 kiállítói stand, több mint 35 előadás és szeminárium várta az érdeklődőket.

Az online kereskedelem töretlen térhódításának köszönhetően egyre több webáruház működik hazánkban és folyamatosan indulnak újak is a piacon. Az emberek egyre többet vásárolnak online hazai - és nemzetközi webáruházakban egyaránt. De hogy melyikben költik el a pénzüket, ez az igazán fontos egy webshop tulajdonos számára. Hogy lesz a látogatóból vevő, és hogyan tud egyre jobban fejlődni úgy, hogy elégedett és visszatérő vásárlói legyenek?

IT kihívások, marketing, SEO hatékonyság növelés, konkurenciaharc, munkaerő, logisztika, stb… Ezekkel kell napi szinten foglalkozni egy webshop vezetőjének, ami persze rengeteg időt és pénzt igényel. Ezen a szakmai rendezvényen minden kérdésre választ kaphattak az érdeklődők.

A Complexpress a webshoplogisztikában kínál olyan megoldásokat, amelyek által a webáruház 100 %-ban a fejlődésre tud koncentrálni. Erről a lehetőségről tartott előadást ügyvezetőnk, Rácz Péter, „Webshoplogisztika határok nélkül” címmel. Ennek során nemcsak a földrajzi határokon túlnyúló logisztikai megoldásokról esett szó, hanem az itthon még újdonságnak számító webshoplogisztikai megoldásokról – mint pl. a dropshipping vagy a kiszervezett webshoplogisztika, a fulfillment. A hallgatóság számára az egyik legizgalmasabb pont az volt, amely során kiderült, hogy mit érdemes ellesni egy hazai webshopnak az Amazon.com-tól és mi az, amiben egy hazai online áruház előnyben van akár az Amazon-nal szemben is.

Rengeteg érdeklődő kereste fel standunkat, illetve hallgatta meg az előadást is! Köszönjük mindenkinek a részvételt!

Jövőre ismét találkozunk az Ecommerce Expon!

 

Complexpress_ecomexpo_2019

Innováció a webshoplogisztika
és csomagküldés területén

Értesüljön Tőlünk az igazán fontos dolgokról!

Kérem a tájékoztatást

Kapcsolat

Complexpress Logisztika Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-980739
Adószám: 12132553-2-41
Cím: 1151 Budapest, Székely Elek út 13-15.

Azonnali elérhetőségeink

Központi ügyfélszolgálat:
Telefon: 06-1-203-4681
Mobil: 06-30-694-2465
E-mail: ugyfelszolgalat@complexpress.hu

Logisztikai üzletág:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: logisztika@complexpress.hu

Értékesítés:
Telefon: 06-1-203-4681
E-mail: sales@complexpress.hu

Copyright ©